ONZE HUISREGELS

Net als wanneer u een parenclub of andere erotische gelegenheid bezoekt krijgt u te maken met enige huisregels. Veel van onze huisregels zullen u dan ook bekend zijn.
Maar aangezien het hier een andere manier van erotisch uitgaan betreft zullen er ook voor u waarschijnlijk een aantal nieuwe huisregels zijn. Lees deze daarom alstublieft aandachtig door.

 • De maskers dienen de gehele avond te worden gedragen omdat dit bijdraagt aan de sfeer.
 • Het is heren niet toegestaan geheel naakt onder de cape te zijn, zij dienen dus minimaal een (donkere) slip aan te houden.
 • Respecteer altijd andermans wensen. Zie een afwijzing niet als een persoonlijke nederlaag maar bedenk dat uw aanwezigheid of deelname op dat moment misschien niet gewenst is hetgeen later op de avond weer anders kan zijn.
 • Wij verwachten van onze gasten dat eenieder zich goed en welgemanierd gedraagt. Gedraag u op alle vlakken respectvol naar de andere gasten dan zult u hetzelfde respect terug ontvangen.
 • Voyeurisme is natuurlijk toegestaan maar alleen op een respectabele afstand. Kijken is niet hetzelfde als aanraken of proberen ongevraagd mee te doen.
 • Alcohol is vrij verkrijgbaar maar hoedt u voor overmatig gebruik. Ook al te luidruchtig gedrag, in het algemeen genomen, wordt niet op prijs gesteld. Dit schaadt de sfeer. De beslissing dat er sprake is van overmatig drankgebruik ligt overigens bij ons en niet bij de persoon in kwestie.
 • Het gebruiken en/of verhandelen van drugs is uiteraard niet toegestaan.
 • Van onze koppels wordt verwacht dat zij ook als koppel het pand zullen verlaten.
 • Een ieder die heeft gereserveerd wordt geacht ook te verschijnen.. Dit vanwege het feit dat wij kosten maken per persoon voor o.a. de locatie, capes, maskers, drank, eten etc.
 • Wij verwachten van u dat wanneer u niet kunt komen u minstens 1 dag van te voren een e-mail stuurt. Natuurlijk kan het zo zijn dat u op het allerlaatste moment verhinderd bent. In dat geval ontvangen we graag binnen een dag een e-mail van u.
 • Overtreedt u één van onze huisregels dan zult u hierop worden aangesproken.
 • De capes en maskers dient u na gebruik te retourneren en af te geven bij de deur.

 

FAQ

 

Q: is het verplicht om onder de cape in lingerie te lopen of mogen we onze kleding aanhouden?
A: Gebruik van de vestiaire is verplicht. Voor de dame naakt of mooie lingerie onder de cape en voor de heer boxershort of slip, eventueel lederen broek (lang of kort) met of zonder shirt.

Heren mogen niet naakt zijn onder de cape en dienen dus minimaal een slip aan te houden
. .


Q: Wij hebben onze eigen capes en maskers, mogen wij die gewoon dragen en is de entreeprijs dan lager?
A: Eigen maskers en/of capes zijn geen probleem. Dit zorgt juist voor een verscheidenheid en een persoonlijke touch. De entreeprijs veranderd er niet door omdat de capes en maskers toch gehuurd zijn op het aantal deelnemers.


Q: Mag ik als single man ook naar binnen?
A: De aanwezigheid van single heren wordt door ons en onze gasten juist zeer op prijs gesteld.