AANMELDEN/RESERVEREN

Onze samenkomsten zijn niet geschikt voor beginnende of niet actieve koppels. Wij zijn graag met gelijkgestemden op onze avonden. Wat voor een koppel betekent dat wij er vanuit gaan dat u open staat of beter gezegd: geniet om één of meerdere alleengaande heren bij uw spel te betrekken. Wanneer dit niet geval is verzoeken wij u NIET te reserveren. Het zou voor zowel u, ons, als de alleengaande heren een teleurstelling of zelfs een vervelende ervaring worden.

Verder verwelkomen wij alleen alleengaande heren die het spel begrijpen en respectvol zijn.

Als u wilt reserveren voor onze eerstvolgende party dan kan dit uitsluitend per email.

 

U krijgt een bevestiging dat u op de reserveringslijst staat. 3 DAGEN van tevoren ontvangt u een reserveringsbevestiging met het wachtwoord voor de betreffende samenkomst. Van deze e-mail bevestigt u vervolgens de ontvangst. Pas dan staat u op de definitieve gastenlijst.
Wij hebben gekozen voor deze wat omslachtige opzet om zeker te zijn dat alleen echt geïnteresseerden zich zullen aanmelden.
Daarbij verzoeken wij u vriendelijk om ons een E-mail te sturen wanneer U toch niet bij onze samenkomst aanwezig kan zijn.

LET OP: RESERVEREN KAN TOT WOENSDAGMIDDAG 15:00 UUR PER E-MAIL, INDIEN ER NOG PLAATS IS. U ONTVANGT EEN BEVESTIGING OF EEN E-MAIL DAT WIJ U HELAAS MOETEN TELEURSTELLEN. TELEFONISCH RESERVEREN KAN NIET!


Wij discrimineren geenszins op afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, uiterlijk, cultuur of religie. Wij vinden sociaal respectvol gedrag, ruimdenkendheid en het tonen van goede omgangsvormen véél belangrijkere criteria..Wij zullen altijd proberen zorg te dragen voor een goede mix tussen actieve doenerskoppels en respectvolle alleengaande heren. Mocht u tijdens onze samenkomsten toch een slechte ervaring hebben dan vragen wij, met klem, ons dit te melden.